De steenboer wenst zijn klanten gelukkige feestdagen!
dinsdag, 20 december 2016 00:00

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact.

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Samen kunnen wij terugblikken op een productief jaar waarin wij ondanks de verminderde economie onze sterke positie hebben kunnen behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet en toewijding van al onze medewerkers.

Daarnaast is ook vanmorgen bekend gemaakt dat Century21 Benelux, waar wij deel van uitmaken, de 2e beste performer is van alle Century 21 landen in Europa!

Century 21 De Steenboer blikt graag even met u vooruit op het nieuwe jaar waarin wij voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe website die in het voorjaar operationeel zal zijn en waardoor u nog eenvoudiger van onze service gebruik kunt maken.

Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij niet gesloten zijn tussen kerst en nieuwjaar. Uiteraard wel op 25, 26 en 31 december. Vanaf maandag 2 januari staan onze medewerkers weer voor u klaar.

Wij danken u nogmaals en wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar.