Je huis verkopen? Gratis schatting?

U wenst vandaag of binnenkort uw huis, villa, appartement of grond te verkopen in de regio Kempen? Wat is uw eigendom waard en voor welk bedrag kan u het werkelijk verkopen?
Een snelle en succesvolle verkoop start, zonder enige twijfel, met een goede prijsbepaling en een realistische verkoopprijs volgens de huidige marktwaarde.  Vastgoed taxeren is immers geen kinderspel en vereist professionele kennis. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze expertise uw wensen en verwachtingen kunnen invullen.  Met plezier lichten wij onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek.

Gratis schatting

Waarom kiezen voor De Steenboer?

Vraag uw gratis schatting aan

Onze werkwijze

1. Waardebepaling

Onze vastgoedconsulenten zijn specifiek gebonden aan een bepaalde regio. Dit heeft als grote voordeel dat ze deze regio door en door kennen en daardoor ook zeer goed op de hoogte zijn van de gemiddelde prijzen die op dat moment geldende zijn op de woningmarkt. Ze volgen deze markt continu op, zodat u steeds de meest correcte prijs te horen krijgt.

2. Dossier samenstellen

Wij doen het nodige vooronderzoek wat betreft de verkoopprijzen van panden gelijkaardig aan het uwe. Hier gaat het vooral over de ligging t.o.v invalswegen – dorpskernen – bereikbaarheid scholen/ winkels-…. Daarnaast nemen we ook voldoende de tijd om uw pand te inspecteren en / of te fotograferen. Samen met de nodige documenten stellen we zo een dossier op van uw woning.

3. Promotie van uw eigendom

Wij voorzien sociale media advertenties, filmpjes, een exclusieve site voor uw pand en het nodige printwerk om optimale zichtbaarheid te garanderen. Zo komt uw pand maximaal onder de aandacht en wordt het sneller verkocht.

4. Bezichtiging & onderhandelen

Dankzij onze kennis en ervaring, uitmuntend onderhandelen, door met partijen in gesprek te gaan, voelen wij perfect aan wat de noden en behoeftes zijn van onze (toekomstige) klanten. We verplaatsen onszelf in de andere partij en proberen zo tot een mooi geheel te komen waarbij iedereen zich goed voelt. Bij ons bent u geen nummer!

5. Stipte afhandeling

Voor ons is elk type eigendom belangrijk. Elk pand wordt met dezelfde professionaliteit behandeld. Wij beseffen maar al te goed dat uw eigendom u nauw aan het hart ligt, of dat u, als kandidaat-koper een pand zoekt dat voldoet aan de wettelijke normen. Elke situatie is anders en vraagt daarom ook een individuele aanpak.

6. Tevreden klant

Vanaf het moment dat er een nieuw pand in ons aanbod een match vormt met de wensen van onze kandidaat-koper, contacteren we hen zodat we een afspraak kunnen vast leggen. Deze efficiënte manier van werken zorgt ervoor dat panden sneller verkocht geraken!

Geïnteresseerd? Laat je gegevens bij ons achter.

Contact:

Volgende