facebook

Je huis verkopen?
Vraag een gratis schatting aan!

Gratis schatting

Schattingen

Wij bieden u een vrijblijvende en objectieve waardebepaling van uw woning waarbij we rekening houden met de marktomstandigheden en de hedendaagse marktprijzen. Door onze jarenlange ervaring krijgt u een realistisch advies om uw woning snel en aan de beste prijs te verkopen of te verhuren.

Woningwaarde
De waarde van uw woning wordt bepaald door een mix van factoren. De ligging is in de regel van essentieel belang. Zo gaan we bekijken welke prijs recente verkopen van vergelijkbare panden in uw buurt hebben gerealiseerd. Naast de ligging houden we rekening met de ouderdom van uw eigendom, de kwaliteit van de constructie, het volume, de staat van onderhoud en de toegankelijkheid.

Materiaalkeuze
Ook de afwerkingsgraad speelt een grote rol. Is uw woning instapklaar en voorzien van alle comfort? Met welke materialen werd het interieur afgewerkt? Het spreekt voor zich dat de keuze voor duurzame materialen ook zal gereflecteerd worden in de waardebepaling van uw pand. Dat kan gaan van elementaire zaken zoals de vloerbedekking tot het merk van inbouwtoestellen waarmee uw keuken is uitgerust.

Leefcomfort
Omdat ook energie vriendelijkheid vandaag erg belangrijk is geworden, is dit een van de kernpunten van een schatting. Een energie- en milieuvriendelijke woning is niet alleen goed voor de portemonnee van de bewoner/eigenaar, maar bovendien ook veel aantrekkelijker op het vlak van het geboden leef-comfort. Daarnaast zorgt een goede energiescore voor een betere verkoopbaarheid. De steeds strengere milieu eisen die aan onze woningen worden gesteld, hebben hun prijskaartje. Kopers zijn een woning die aan de geldende eisen voldoet dus veel beter genegen en ook bereid daarvoor te betalen.

Pand verhuren?
Ook als u er aan denkt uw woning te verhuren is het belangrijk daarvoor een marktconforme prijs te hanteren. Uw woning of appartement laten schatten, zorgt ervoor dat uw zich niet uit de markt prijst, maar vooral dat u uw eigendom niet gaat onderwaarderen en op die manier belangrijke inkomsten misloopt. Naast een schatting is het bij het verhuren van uw woning ook aangeraden om op onze specialisten beroep te doen voor een plaatsbeschrijving.

Denkt u er aan uw eigendom te verkopen of te verhuren? Maak dan gebruik van onze expertise. Een correcte, marktconforme schatting is van essentieel belang om tot een snel en lonend resultaat te komen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak op ons kantoor of bij u thuis.

Denkt u er aan uw eigendom te verkopen of te verhuren?

Maak dan gebruik van onze expertise. Een correcte, marktconforme schatting is van essentieel belang om tot een snel en lonend resultaat te komen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak op ons kantoor of bij u thuis.

Verkoop

Verkoop

De Steenboer biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw droomwoning. Het ...

MEER INFO
Verhuur

Verhuur

De Steenboer helpt u bij een snelle en veilige verhuur van uw woning. Heeft u een woning in uw eigen...

MEER INFO
Plaatsbeschrijvingen

Plaatsbeschrijvingen

Een vakkundig opgemaakte plaatsbeschrijving zorgt ervoor dat u als eigenaar steeds kan aantonen dat ...

MEER INFO